Pittige tortilladriehoekjes
(24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept warme/koude borrelhapje
Ingrediënten:
olie
1 ui
2 teentjes knoflook
2 kleine rode pepers
425 gr kidneybonen uit blik
2,5 dl grove salsa
2 el verse koriander
100 gr cheddar
Bereiding:
Snij de tortilla's in vieren en elk kwart in drie driehoeken.
Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan. Bak een paar driehoekjes
tegelijk 30 seconden aan beide kanten tot ze krokant zijn. Laat ze op
keukenpapier uitlekken.
Verhit 1 el olie in een pan, voeg gesnipperde ui, geperste knoflook en
gesnipperde peper toe en bak al roerend 3 minuten. Roer er de iets gepureerde bonen, salsa en
gehakte koriander erdoor. Neem de pan van het vuur en laat het geheel afkoelen.
Verdeel het mengsel over de driehoekjes en laat de randen vrij. Bestrooi ze met geraspte
cheddar. Leg ze 1 minuut onder de grill tot de kaas is gesmolten.