Janneke's recepten - Mobiele versie

Bijgerechtjes

© Janneke's Receptenpagina - Fondue en gourmetrecepten

IngrediŽnten:

ui

knoflooktenen

paprika

shii-takes

champignons

oesterzwammen

pijnboompitten

aardappelblokjes

ananas

banaan

(kwartel)ei

etc

Voorbereiding:

Snij de uien in dunne ringen en daarna in korte stukjes.

Snij de knoflooktenen in plakjes.

Paprika in dunne reepjes.

Shii-takes, champignons en oesterzwammen in reepjes.

Kant en klare aardappelblokjes of frietjes in stukjes snijden

Ananasringen uit blik in partjes.

Banaan schillen en in plakjes van ongeveer 1 cm snijden.

Bereiding:

Alle bijgerechtjes op schaaltjes schikken (1 schaaltje per 3-4 personen) en op tafel plaatsen.

Overzicht van alle recepten voor:

Gourmetten, Kerstmenu, Groenten