Janneke's recepten - Mobiele versie

Gepaneerde garnalen

© Janneke's Receptenpagina - Fondue en gourmetrecepten

IngrediŽnten:

250 gr grote gepelde garnalen

1 dikke el bloem

zout

1 el viskruiden

1 tl paprikapoeder

water

paneermeel

Voorbereiding:

Maak van 1 dikke el bloem, wat zout, viskruiden, paprikapoeder en water een beslag iets dunner dan yoghurt, dep de (ontdooide) garnalen goed droog. Haal ze door het beslag, laat ze iets uitdruppen en wentel ze dan door paneermeel. 1 uurtje onafgedekt in de koelkast laten liggen.

Bereiding:

Boter in het pannetje. Garnalen erin.

Erbij doen: champignons en paprika. 2-3 minuten aan beide kanten bakken. Lekker met bieslooksaus.

Overzicht van alle recepten voor:

Gourmetten, Kerstmenu, Visgerechten