Janneke's recepten - Mobiele versie

Kaascroissantjes

(24 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - Kaasrecepten, broodjes

IngrediŽnten:

1 blikje mini-croissants om zelf af te bakken of bak zelf croissantjes

blokje (kruiden)kaas

1 ei

extra:

oven

Bereiding:

Snij het kaasblokje in reepjes van 3 cm lang en 0,5 x 0,5 cm dik.

Spreid de croissantjes uit blik uit op een snijplank en snij ze los of maak zelf croissantdeeg.

Wikkel in elk croissantje een stukje kaas (zorg ervoor dat de eerste omwikkeling de kaas goed omsluit, het croissantdeeg eventueel een beetje uitrekken).

Leg de croissantjes op een bakblik en bestrijk ze met het losgeklopte ei. Bak ze volgens de gebruiksaanwijzing op de deegverpakking goudgeel.

Serveer warm.

Overzicht van alle recepten voor:

Borrelhapjes, Kaas, Brood