Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Kaasspiraaltjes

(± 16 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - Kaasrecepten, bladerdeeghapjes

Ingrediënten:

2 plakjes bladerdeeg

1 ei

3 el Parmezaanse kaas

 

Bereiding:

Bestrijk de ontdooide plakjes bladerdeeg licht met losgeklopt ei. Snij het deeg in reepjes van 1,5 cm. Pak de beide uiteinden vast en draai ze twee keer in tegengestelde richting. Leg ze op een licht ingevette bakplaat en strooi er 3 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas over (of strooi de Parmezaanse kaas er gelijk na het bestrijken met ei over).

Bak de spiraaltjes in 10 minuten in de oven op 200°C (hetelucht 180°C) tot ze mooi goudbruin zijn.

 

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Kaas, Bladerdeeg, Borrelhapjes