Janneke's recepten - Mobiele versie

Kaaswentelteefjes

(8 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - Kaasrecepten, broodjes

IngrediŽnten:

4 sneden wit (casino)brood

mosterd

2 plakken belegen kaas

1/2 tl tijmblaadjes

(andere kruiden kan ook)

peper

2 eieren

2 el (slag)room

2 el olijfolie

Bereiding:

Bestrijk het brood zonder korst heel dun met mosterd.

Leg op 2 ervan een plak belegen kaas en verdeel hier de tijmblaadjes en wat peper over. Leg de andere 2 sneden erop en druk de dubbele boterhammen stevig op elkaar. Snij elke boterham diagonaal in 4 driehoeken.

Klop de eieren los met de (slag)room en wat zout en peper.

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Haal de wentelteefjes eerst door het eimengsel en bak ze daarna op middelhoog vuur aan beide zijden goudgeel en krokant.

Serveer ze warm.

Overzicht van alle recepten voor:

Kaas, Brood