Janneke's recepten - Mobiele versie

Chinese mini-schnitzels

© Janneke's Receptenpagina - OriŽntaalse recepten, vleesgerechten, gourmetten

IngrediŽnten:

4 ons biefstuk van de haas

3 el ketjap

mespuntje zout

mespuntje knoflookpoeder

1 el gembersiroop

paneermeel

Bereiding:

Snij de biefstuk in plakjes van ongeveer een halve centimeter dik.

Meng de ketjap, het zout, de knoflook en de gembersiroop.

Meng de biefstuk goed met deze marinade en laat minimaal een uurtje intrekken.

Laat de stukjes vlees even uitlekken en haal ze door het paneermeel.

Zet een koekenpan of gourmetpannetje op hoog vuur en smelt daarin een klontje boter.

Bak de schnitzeltjes snel aan beide kanten in een minuutje krokant.

Serveer met sweet chili sauce.

Overzicht van alle recepten voor:

OriŽntaals, Vlees, Gourmetten, Basisrecepten