Janneke's recepten - Mobiele versie

Pangsit Goreng

(80 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - OriŽntaalse recepten, borrelhapjes

IngrediŽnten:

20 loempiavellen (of diepvries)

500 gr hoh gehakt

peper en zout

vetjin

2 tl knoflookpoeder

geklutst ei

extra:

olie om te frituren

Bereiding:

Meng het gehakt met de kruiden (naar smaak) en draai er 80 balletjes van. Haal de loempiavellen los, snij ze in vieren en leg op elk velletje een gehaktballetje.

Smeer de randen in met ei en vouw elk velletje tot een driehoek.

Smeer een punt van de driehoek in met ei en plak de tegenovergestelde punt erop, zodat een soort bootje ontstaat.

Frituur ze in hete olie en laat ze uitlekken.

Dien ze warm op met pangsitsaus.

Overzicht van alle recepten voor:

OriŽntaals, Gehakt, Borrelhapjes, Frituren