Janneke's recepten - Mobiele versie

Pisang goreng

(24 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - OriŽntaalse recepten, fruitrecepten

IngrediŽnten:

4 rijpe bananen

100 gr bloem

snufje zout

1 tl bakpoeder

2 dl melk

1 ei

1 tl kaneel

poedersuiker

extra:

olie om te frituren

Bereiding:

Schil de bananen en snij ze in de lengte doormidden en daarna ieder stuk in drieŽn.

Maak een beslag van de bloem, zout, bakpoeder, melk, ei en het kaneel.

Haal de bananen door het beslag en frituur ze in porties van een stuk of 6 gelijktijdig totdat ze goudbruin zijn.

Bestrooi ze met poedersuiker en serveer ze warm.

Ook heerlijk als nagerecht.

Serveer pisang goreng eens op oudejaarsavond als alternatief van de appelflap.

Overzicht van alle recepten voor:

OriŽntaals, Fruit