Janneke's recepten - Mobiele versie

Wontonvellen

(Ī 40 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - OriŽntaalse gerechten

IngrediŽnten:

375 gr bloem

2,5 dl (250 gr) kokend water

maÔzena

Enkele recepten met wonton vellen:

Wonton soep

Wontons met gehakt

Kipbuideltjes

Dimsum

Voorbereiding:

Mix de gezeefde bloem met het nog steeds kokende water.

Kneed dit (eerst met een vork, het deeg is gloeiend heet !) tot een soepel deeg.

Verdeel het deeg in ongeveer 40 stukjes (maak een lange rol van het deeg en snij er dunne plakjes af).

Rol elk stukje tussen 2 stukken bakpapier uit tot een papierdun cirkeltje van ongeveer 8 cm. Bewaar de uitgerolde velletjes onder een stukje licht vochtig keukenpapier.

(Je kunt de wontonvelletjes los invriezen.)

Overzicht van alle recepten voor:

OriŽntaals