Notenchocolaatjes
© Janneke's Receptenpagina - recept snoep en bonbons
Ingrediënten:
100 gr hazelnoten
100 gr cashewnoten
100 gr amandelen
250 gr pure chocolade
extra:
oven
Bereiding:
Leg een stuk bakpapier of ingevette folie klaar.
Verwarm de oven voor op 180°C. De noten op de bakplaat in de voorverwarmde oven
in 10 minuten goudbruin roosteren. Op de plaat laten afkoelen.
De in brokjes gebroken pure chocolade au-bain-marie laten smelten en tot een gladde substantie
roeren en de pan van het vuur halen.
Van elke notensoort 2 aan elkaar
plakken met een beetje gesmolten chocolade en hard laten worden.
Het notenduo onderdompelen in (opnieuw) gesmolten chocolade en met een vork
er uit halen. Iets laten uitlekken en notenchocolade op de folie hard laten worden.
In een afgesloten trommel bewaren op een koele, donkere plaats of in de koelkast.