Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Notenchocolaatjes

© Janneke's Receptenpagina - recept snoep en bonbons

Ingrediënten:

100 gr hazelnoten

100 gr cashewnoten

100 gr amandelen

250 gr pure chocolade

extra:

oven

Bereiding:

Leg een stuk bakpapier of ingevette folie klaar.

Verwarm de oven voor op 180°C. De noten op de bakplaat in de voorverwarmde oven in 10 minuten goudbruin roosteren. Op de plaat laten afkoelen.

De in brokjes gebroken pure chocolade au-bain-marie laten smelten en tot een gladde substantie roeren en de pan van het vuur halen.

Van elke notensoort 2 aan elkaar plakken met een beetje gesmolten chocolade en hard laten worden.

Het notenduo onderdompelen in (opnieuw) gesmolten chocolade en met een vork er uit halen. Iets laten uitlekken en notenchocolade op de folie hard laten worden.

In een afgesloten trommel bewaren op een koele, donkere plaats of in de koelkast.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Snoep en bonbons