Janneke's recepten - Mobiele versie

Gevulde haringrolletjes

© Janneke's Receptenpagina - Visgerechten

IngrediŽnten:

4 haringen

50 gr garnalen

1/2 blikje doperwtjes

citroensap

1 potje zure room

peterselie

2 tomaten

1 bakje tuinkers of wat ijsbergsla

1 citroen

Voorbereiding:

De schoongemaakte haringen verdelen in filets.

Van garnalen, uitgelekte doperwtjes, wat citroensap, zure room en wat gehakte peterselie een mengseltje maken (hou wat garnalen achter voor de garnering). Dit vulsel over de haringfilets verdelen, ze oprollen en vastzetten met een cocktailprikkertje.

Bereiding:

Elk rolletje op een plakje tomaat zetten. Garneren met een paar garnaaltjes. Bedek een schotel met wat tuinkers of sla en de zet de haringrolletjes hierop. Garneren met citroen en eventueel wat hardgekookt ei.

Overzicht van alle recepten voor:

Vis, Voorgerechten