Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Biefstukspiesjes

(10-15 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - recept barbecue/grill, rundvlees grillen

Ingrediënten:

400 gr biefstuk vd haas

4 el ketjap

1 el gembersiroop

20 tenen knoflook

1 geroosterde paprika

1 dikke ui

klontje boter

 

± 15 satéprikkers

 

Voorbereiding:

Snij de biefstuk in blokjes van 2 x 2 cm. Leg ze in een schaal en vermeng goed met de ketjap en de gembersiroop. Laat minimaal 2 uur marineren.

Rooster de paprika.

Ontvel de knoflooktenen en snij de ui in stukken van 2 x 2 cm.

Smoor de knoflooktenen en de ui 10 minuten met een klontje boter in een pan.

Bereiding:

Week de satéprikkers minimaal een uur. Rijg 2 of 3 stukjes biefstuk om en om met de ui, de knoflook en paprika aan de satéprikkers. Bak ze rondom bruin in ongeveer 4 minuten in de koekenpan of 6 minuten op de barbecue.

Lekker met bieslooksaus.

 

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Barbecue, Rundvlees