Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Olijfspiraaltjes

(± 50 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - bladerdeegrecepten, borrelhapje

Ingrediėnten:

5 plakjes bladerdeeg

1 el kappertjes

4 ansjovisfilets

2 tl tapenade

1 tl verse peterselie

enkele druppels olie

 

Bereiding:

Hak de kappertjes en de ansjovisfilet fijn en meng dit met de (olijf)tapenade, de gehakte verse peterselie en wat druppels olie tot een glad mengsel.

Bestrijk de plakjes bladerdeeg met het mengsel en snij de plakjes in reepjes van 1,5 cm. Maak van de reepjes een spiraal door ze vier keer te draaien.

Bak ze op een met bakpapier beklede bakplaat in de oven op 200°C (hetelucht 180°C) in 8-10 minuten goudbruin.

 

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Bladerdeeg, Borrelhapjes