Banderillo's 2
© Janneke's Receptenpagina - recept tapas, borrelhapjes
Ingrediënten: (elk recept 8 stuks)
garnalen en ham
8 garnalen
25 gr ham
slablad
4 kwarteleieren
Bereiding:
Pel de kleine gekookte garnalen. Snij de gekookte ham in 8 reepjes.
Scheur het slablad in 8 stukjes en halveer de (in 6 minuten) hardgekookte kwarteleitjes.
Rijg een garnaal, een stukje ham, een gevouwen stukje sla en een half kwarteleitje aan een cocktailprikker.
olijf, ei en ansjovis
8 zwarte olijven
4 ansjovisfilets
4 kwarteleieren
Bereiding:
Ontpit de droge zwarte olijven. Halveer de ansjovisfilets en de (in 6 minuten) hardgekookte kwarteleitjes.
Rijg een olijf, een stukje opgerolde ansjovis en een stukje ei aan een
cocktailprikker. Serveer met banderillo's-saus.