Hartige taartjes
(voor 24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept warm/koud borrelhapje, quiches
Ingrediënten:
6 plakjes bladerdeeg
200 gr gehakt
100 gr champignons
4 sjalotjes
2 tl cajunkruiden
1 potje crème fraiche
1 ei
snufje zout
1/2 tl knoflookpoeder
1/2 tl peterselie
extra:
2 12 gat's muffinvorm
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif met wat bloem.
Snipper de sjalotjes en de champignons.
Bak het gehakt, gemengd met de cajunkruiden, rul in een koekenpan en voeg de
sjalotjes en de champignonstukjes toe en laat nog 5 minuten zachtjes stoven.
Meng de crème fraiche met het ei, knoflookpoeder,zout en peterselie.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Vul de vormpjes
met het gehaktmengsel. Doe er daarna 2 tl crème fraiche mengsel bij. Bak
de hartige taartjes 25 minuten in een oven van 200°C (hetelucht 180°C).
Meer hartige taarten