Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Hartige taartjes

(voor 24 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - recept warm/koud borrelhapje, quiches

Ingrediënten:

6 plakjes bladerdeeg

200 gr gehakt

100 gr champignons

4 sjalotjes

2 tl cajunkruiden

1 potje crème fraiche

1 ei

snufje zout

1/2 tl knoflookpoeder

1/2 tl peterselie

extra:

2 12 gat's muffinvorm

oven

 

Voorbereiding:

Beboter de muffinvormen en bestuif met wat bloem.

Snipper de sjalotjes en de champignons.

Bak het gehakt, gemengd met de cajunkruiden, rul in een koekenpan en voeg de sjalotjes en de champignonstukjes toe en laat nog 5 minuten zachtjes stoven.

Meng de crème fraiche met het ei, knoflookpoeder,zout en peterselie.

Bereiding:

Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Vul de vormpjes met het gehaktmengsel. Doe er daarna 2 tl crème fraiche mengsel bij. Bak de hartige taartjes 25 minuten in een oven van 200°C (hetelucht 180°C).

 

Meer hartige taarten

 

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Borrelhapjes, Quiches/Hartige taart, Invriezen