Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Gevuld stokbrood

© Janneke's Receptenpagina - recept zelf brood bakken, belegde broodjes

Ingrediënten:

1 stokbrood

5 el olijfolie

2 teentjes knoflook

4-6 tomaten

1/4 komkommer

1 ui

1 blikje tonijn

100 gr olijven

1 el citroensap

peper en zout

 

Bereiding:

Snij van het stokbrood over de hele lengte de bovenkant af en hol het brood uit.

Roer 1 geperst knoflookteentje door 2 el olijfolie en bestrijk hiermee de binnenkant van het brood. Ontvel 1 tomaat en prak deze met een vork tot moes en bestrijk hier ook de binnenkant van het brood mee.

Snij de overige tomaten, komkommer en ui in schijfjes. Schik deze afwisselend in de holte van het brood met daartussen stukjes uitgelekte tonijn en de gehalveerde, ontpitte, olijven.

Meng citroensap, zout en peper met de achtergehouden 3 el olijfolie en 1 uitgeperst knoflookteentje en verdeel dit over de vulling. Leg de bovenkant weer op het brood.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Brood, Groenten, Vis