Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Knoflookstokbrood

© Janneke's Receptenpagina - recept zelf brood bakken, belegde broodjes, barbecue/grill

Ingrediënten:

1 stokbrood

 

100 gram knoflookboter

of kruidensmeerkaas

 

(extra:

oven)

 

Bereiding:

Koop of bak een stokbrood.

Koop of maak knoflookboter of kruidensmeerkaas.

Snij het stokbrood in plakken maar net niet helemaal door (de bodem blijft aan elkaar), zodat het stokbrood één geheel blijft.

Smeer tussen de plakken ruim knoflookboter of kruidensmeerkaas.

 

Bak het stokbrood vlak voor het opdienen 10 minuten in een oven van 175°C of verwarm het brood, gewikkeld in aluminiumfolie, op de barbecue.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Brood, Borrelhapjes, Barbecue