Zeef de volkorenmeel en zout in een kom. Voeg de
afgescheiden zemelen weer toe. Maak een kuiltje en voeg ghee
en water toe. Meng het geheel met een mes tot een deeg.
Kneed het deeg 10 minuten op een licht met bloem bestoven
werkblad. Laat het in een grote, met olie ingevette en afgedekte, kom 1 uur
op een warme plaats staan.
Kneed het deeg daarna 1 minuut en verdeel het in
vieren en elk 4de deel weer in vieren. Rol elk stuk deeg uit tot rondjes met een
dikte van 2 mm. Smelt de extra ghee en bestrijk de rondjes hiermee. Vouw de
rondjes dubbel, bestrijk ze opnieuw met de ghee en vouw ze opnieuw
dubbel zodat een driehoekje ontstaat. Rol dit nog wat uit. Vet een grote
koekenpan in met wat ghee en verwarm de pan. Bestrijk de driehoekjes met
de ghee en bak ze aan beide kanten 1-2 minuten tot ze goudbruin zijn.