Biefstuk
© Janneke's Receptenpagina - Gourmet en fonduerecepten
Ingrediënten:
200 gr biefstuk van de haas
1 el ketjap
1 el pepersteak
peper en zout
vleugje knoflookpoeder
Voorbereiding:
Snij de biefstuk in 8 stukken van 1 -1,5 cm dik en 4 x 4 cm groot
Wrijf 4 stuks in met de ketjap en wikkel de 4 in een stukje aluminiumfolie.
Strooi wat zout en knoflookpoeder op de overige 4 en bestrooi ze rijkelijk met de
pepersteak peper. Leg tot gebruik weg in een stukje folie.
Bereiding:
- Kruidenboter gebruiken ipv boter. champignons en paprika in het pannetje,
even aanbakken. Dan het biefstukje erbij.
- Boter in de pan. Pijnboompitten en knoflook erin doen, daarna de biefstuk.
Beide: Snel aan beide kanten bruin bakken, 1 minuut per kant voor "rauw", 2 minuten per kant voor medium, 3 minuten voor gaar.