Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Chocoladefondue

© Janneke's Receptenpagina - Fondue en gourmetrecepten

Ingrediënten:

1 appel

4 schijven ananas

1 bakje aardbeien

4 plakjes cake

12 marshmallows

200 g pure chocolade

3 eetlepels slagroom

 

Bereiding:

Schil de appel en snij hem in 12 partjes. Snij de schijven ananas in elk 6 stukjes. Was de aardbeien en dep ze droog. Snij de plakjes cake in blokjes.

Breek de chocolade boven een sauspannetje en voeg de slagroom toe.

Laat de chocolade au-bain-marie al roerende smelten tot een gladde saus.

Zet het pannetje met chocoladesaus op een rechaud op tafel.

Steek het fruit, de blokjes cake en de marshmallows aan een fonduevork en doop ze in de warme chocoladesaus.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Gourmet en fondue, Kerst, Nagerechten, Snoep