Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Gourmet en fondue

 

Reken voor gourmet en fondue op 200 - 250 gr vlees per persoon. Ideaal voor Kerst en andere feestdagen. Kijk even bij sauzen en boter en salades om de tafel compleet aan te kleden.

Een Word-receptenboekje vind je op www.Jannekes.nl

 

 

Gourmetvlees

Bacon

Biefstuk

China schnitzels

Eendenborstfilet

Ham

Karbonade

Kip

Kipfingers

Kipnuggets

Kipshoarma

Shoarma

Souvlakia

Spekjes

Tartaar

Varkenshaas 1

Varkenshaas 2

Wiener schnitzel

 

Gehakt gourmet

Hamburgers

Gehaktballetjes

Grieks gehakt

Pindaburger

Slavinkjes

 

Gourmet diversen

Bijgerechtjes

Camembert

Gepaneerde garnalen

Kaasschnitzeltjes

Knoflookgarnalen

Mosselen

Pannenkoek

Rösti

Zalmmootjes

 

Fondue

Chinese bouillonfondue

Chocoladefondue

Japanse visfondue

Kaasfondue

Steengrill/bakplaat

Teppan Yaki

Vleesfondue

Vleesfondue in deeg