Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Karbonade

© Janneke's Receptenpagina - Gourmet en fonduerecepten

Ingrediënten:

300 gr schouderkarbonade

2 dikke el tomatenpuree

1/2 kruidenbouillonblokje

1 el peterselie

 

Voorbereiding:

Ontbot de karbonades en snij ze in stukjes van 4 x 2 cm. Sla eventueel iets platter.

Meng voor de marinade de tomatenpuree, 6 el water, het (stuk gewreven) kruidenbouillonblokje en peterselie. Leg de karbonades in een schaaltje en vermeng ze met de marinade. Laat minimaal een uur marineren (de marinade is ook lekker voor de dagelijkse- en barbecue-karbonade).

Bereiding:

Boter in pannetje, karbonade erin. Toevoegen: ui en aardappelblokjes.

In 6 minuten bruin bakken.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Gourmetten, Kerstmenu, Varkensvlees