Steengrillen, bakplaat en tafelgrill
© Janneke's Receptenpagina - Fondue en gourmetrecepten
Ingrediënten:
kalfshaas, biefstuk, fricandeau, varkenslever, varkenshaasje, kipfilet, kalkoenfilets,
grote garnalen, zalm, tong, gehakt
dit kan ook:
champignons, stukjes paprika, stukjes ui, bosui, shii-takes, ananas, banaan etc
Voorbereiding:
Het voordeel van steengrill, tafelgrill en bakplaat is dat er geen vet aan het bakken te pas hoeft te komen.
Reken per persoon op 200-250 gram vlees.
- Kijk bij de gourmetrecepten voor vlees-ideetjes en bijgerechtjes: ook alle
niet-gepaneerde recepten kunnen op de steengrill, bakplaat en de tafelgrill.
- Naar keuze de links genoemde ingrediënten dun (laten) snijden (± 0,5 cm) en in stukjes
van ongeveer 3x4 cm. Schik het vlees op een mooie schaal (of meerdere
schalen bij 5+ personen). Kip apart op een schaaltje. Kruiden en zout op tafel zetten.