Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Steengrillen, bakplaat en tafelgrill

© Janneke's Receptenpagina - Fondue en gourmetrecepten

Ingrediënten:

kalfshaas, biefstuk, fricandeau, varkenslever, varkenshaasje, kipfilet, kalkoenfilets, grote garnalen, zalm, tong, gehakt

 

dit kan ook:

champignons, stukjes paprika, stukjes ui, bosui, shii-takes, ananas, banaan etc

Voorbereiding:

Het voordeel van steengrill, tafelgrill en bakplaat is dat er geen vet aan het bakken te pas hoeft te komen.

Reken per persoon op 200-250 gram vlees.

- Kijk bij de gourmetrecepten voor vlees-ideetjes en bijgerechtjes: ook alle niet-gepaneerde recepten kunnen op de steengrill, bakplaat en de tafelgrill.

 

- Naar keuze de links genoemde ingrediënten dun (laten) snijden (± 0,5 cm) en in stukjes van ongeveer 3x4 cm. Schik het vlees op een mooie schaal (of meerdere schalen bij 5+ personen). Kip apart op een schaaltje. Kruiden en zout op tafel zetten.

 

Erbij: stokbrood, paprikareepjes, tomaten, Salades, uitjes, ananas, banaan, augurkjes.

Sausjes: bijvoorbeeld knoflooksaus, cocktailsaus, tzatziki, kruidenboters.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Gourmet en fondue, Sauzen, Kruidenboters, Salades