Mini-quiche bacon/ui
(24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept quiche en hartige taarten
Ingrediënten:
100 gr bacon
2 uien
zout
125 gr crème fraiche
1 ei
2 el melk
extra:
2 12 gat's muffinvormen
boter en bloem
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Bak de bacon en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Snipper de uien en bak deze met wat zout in wat olie.
Klop de crème fraiche, ei en melk goed door elkaar.
Verkruimel de bacon en meng deze met de gebakken uiensnippers.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel
het bacon/ui mengsel over de vormpjes.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).