Mini-quiche feta, tomaat en ui
(24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept quiche en hartige taarten
Ingrediënten:
100 gr feta
1 pomodori
1 ui
125 gr crème fraiche
1 ei
2 el melk
peper en zout
extra:
2 12 gat's muffinvormen
boter en bloem
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Snij de ui in dunne ringen en bak ze zacht in wat olie.
Klop de crème fraiche, ei, melk, zout en peper goed door elkaar.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel
de gebakken ui, de in stukjes gesneden tomaat en de verbrokkelde feta over de vormpjes.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).