Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Mini-quiche garnaal/brie

(24 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - recept quiche en hartige taarten

Ingrediënten:

6 plakjes bladerdeeg

24 grote gepelde garnalen

100 gr brie

125 gr crème fraiche

1 ei

2 el melk

mespuntje koriander

peper en zout

extra:

2 12 gat's muffinvormen

boter en bloem

oven

 

Voorbereiding:

Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.

Klop de crème fraiche, ei, melk, peper, zout en koriander goed door elkaar.

Trek eventueel het darmpje uit de rug van de garnalen.

Snij de brie in 24 stukjes van 1 x 2 x 2 cm.

Bereiding:

Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Leg in elk vormpje een plakje brie en daarop een garnaal.

Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.

Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Hartige taart, Borrelhapjes, Bladerdeeg, Invriezen