Mini-quiche garnaal/brie
(24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept quiche en hartige taarten
Ingrediënten:
24 grote gepelde garnalen
100 gr brie
125 gr crème fraiche
1 ei
2 el melk
mespuntje koriander
peper en zout
extra:
2 12 gat's muffinvormen
boter en bloem
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Klop de crème fraiche, ei, melk, peper, zout en koriander goed door elkaar.
Trek eventueel het darmpje uit de rug van de garnalen.
Snij de brie in 24 stukjes van 1 x 2 x 2 cm.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee.
Leg in elk vormpje een plakje brie en daarop een garnaal.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).