Mini-quiche gerookte zalm
(24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept quiches en hartige taart
Ingrediënten:
150 gr gerookte zalm
100 gr kwark
50 gr crème fraiche
1 ei
2 el melk
1 tl peterselie
1 tl Italiaanse kruiden of dille
zout
extra:
2 12 gat's muffinvormen
boter en bloem
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Snij de zalm in kleine stukjes.
Klop de kwark, melk, ei, crème fraiche, peterselie en Italiaanse kruiden of
dille goed door elkaar.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel de
zalm over de vormpjes.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl kwarkmengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200 °C (heteluchtoven 180 °C).