Mini-quiche geroosterde paprika (24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept quiches en hartige taart
Ingrediënten:
2 rode paprika's
50 gr Parmezaanse kaas
125 gr crème fraiche
1 ei
2 el melk
1 tl paprikapoeder
zout
extra:
2 12 gat's muffinvormen
boter en bloem
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Maak de paprika's klaar zoals beschreven in het recept voor geroosterde
paprika en snij ze in kleine stukjes.
Klop de crème fraiche, ei, melk en paprikapoeder goed door elkaar en maak op smaak met wat zout.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel de
paprika over de vormpjes en daarop wat geraspte Parmezaanse kaas.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).