Mini-quiche kip kerrie ananas
(24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept quiches en hartige taart
Ingrediënten:
200 gr gaar kippenvlees
2 plakken ananas
125 gr crème fraiche
1 ei
2 el melk
1 el kerrie
peper en zout
extra:
2 12 gat's muffinvormen
boter en bloem
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Trek het gare kippenvlees in draadjes en snij de ananas in kleine stukjes.
Meng de kip door de ananas.
Klop de crème fraiche, ei, melk, kerrie, zout en peper goed door elkaar.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel
het kip/ananas mengsel over de vormpjes.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).