Mini-quiche maïs paprika
(24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept quiches en hartige taart
Ingrediënten:
100 gr maïskorrels
50 gr belegen kaas
125 gr crème fraiche
1 ei
2 el melk
1 tl mosterd
extra:
2 12 gat's muffinvormen
boter en bloem
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Rooster de paprika volgens het
recept, laat de maïs goed uitlekken.
Klop de crème fraiche, ei, melk en mosterd goed door elkaar.
Rasp de kaas en meng dit met de maïs en de fijngesneden paprika.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel
het maïsmengsel over de vormpjes.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).