Mini-quiche shoarma-paprika
(24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept quiches en hartige taart
Ingrediënten:
150 gr shoarma
125 gr crème fraiche
1 ei
2 el melk
extra:
2 12 gat's muffinvormen
boter en bloem
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Snij de langste shoarmastukken wat korter en bak ze even kort in een koekenpan.
Rooster de paprika volgens het recept geroosterde
paprika en snij de paprika in dunne reepjes. Meng paprika en shoarma.
Klop de crème fraiche, ei en melk goed door elkaar.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee. Verdeel
het shoarmamengsel over de vormpjes.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).