Mini-quiche zongedroogde tomaat en geitenkaas (24 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - recept quiches en hartige taart
Ingrediënten:
150 gr geitenkaas
1 el verse basilicum
± 15 zwarte olijven
1 bosuitje
1 ei
2 el melk
125 gr crème fraiche
zout
extra:
2 12 gat's muffinvormen
oven
Voorbereiding:
Beboter de muffinvormen en bestuif ze met wat bloem.
Week de tomaten een uurtje en knip ze fijn.
Klop de crème fraiche los met ei, melk en wat zout.
Bereiding:
Steek uit elk vel bladerdeeg 4 rondjes en bekleed de muffinvormen hiermee.
Verdeel de zongedroogde tomaten over de bodem, daarop de fijngesneden kaas, dan de
fijngesneden basilicum, in plakjes gesneden olijf en de in ringen gesneden bosui.
Vul de quiches, tot een mm onder de rand, bij met 1-2 tl crème fraiche mengsel.
Bak de taartjes 20-25 minuten bij 200°C (heteluchtoven 180°C).