Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Inmaken en conserveren

 

Altijd wat in de kast: stel je voor dat je wat nodig bent. Oftewel: inmaken. Olijven marineren, tomaten drogen, zelf jam maken. Alles lekker lang houdbaar en je kunt wat op tafel zetten. Met een mooie pot erom ook een prima cadeautje !

 

 

Olijven

 

Augurk

Citroen/knoflook

Dille/sinaasappel

Gedroogde tomaat

Honing-citrus

Ital./knoflook

Olijvenmix

Peper/citroen

Prov. kruiden

 

Jam recepten

Aardbeienjam

Bramenjam

Citrusmarmelade

Muntgelei

Oranjepickles

Vijgenjam

 

Alcohol

Boerenjongens

Boerenmeisjes

Koffielikeur

Notenlikeur

Peren in rum

Ratafia

Rumpot

Sinaasappellikeur

Vlierbessenwijn

Vijgen in rum

 

Limonadesiroop

Anijssiroop

Citroenlimonadesiroop

Exotische limonadesiroop

Kruiden vlierbessensiroop

Sinaasappellimonadesiroop

Vlierbloesemsiroop

Vlierbloemenlimonade

 

Diversen

Farmers relish

Gedroogde tomaat

Gemarineerde feta

Indiase Chutney

Kruidenazijn

Kruidenolie

Lebneh

Mango chutney

Mince meat

Muntchutney

Paprikasalade

Suikersiroop