Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Gebakken camembert

© Janneke's Receptenpagina - Kaasgerechten

Ingrediënten:

1 camembert (250 gr)

paprikapoeder

bloem

1 ei of een papje van bloem, water en kruiden

paneermeel

klontje boter

 

Bereiding:

Snij de camembert in 12-16 partjes en bestrooi deze met wat paprikapoeder.

Wentel de stukjes kaas door de bloem, daarna door het losgeklopte ei of bloempapje en vervolgens door de paneermeel. 10 minuten laten drogen en dan nogmaals door het ei/bloempapje en de paneermeel. Druk het paneermeel goed aan.

Verhit de boter in een koekenpan en bak de camembertstukjes aan alle kanten goudbruin.

Serveer er stokbrood of geroosterd brood bij.

Ook heel geschikt voor bij de gourmet.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Kaas, Gourmetten