Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Kaasschnitzel

© Janneke's Receptenpagina - Kaasrecept, gourmet

Ingrediënten:

150 gr bloem

water

1 flinke el peterselie

1 tl knoflookpoeder

1 tl zout

1 ei

4 plakken (kruiden)kaas van 10 bij 15 cm en 1 cm dik

 

doosje paneermeel

 

Bereiding:

Meng van bloem, water, ei, peterselie, knoflookpoeder en zout een yoghurtdik mengsel.

Wentel de kaasplakken hierdoor en daarna door het paneermeel. Laat ze minimaal 5 minuten drogen en wentel de plakken nogmaals door bloemmengsel en paneermeel.

Verhit boter of margarine in een pan en bak de kaasplak met een deksel op de pan op zacht vuur een minuut of 5 en keer dan om. Bak nog 3 minuten.

 

Lekker met gestoofde Shii-takes of oesterzwammen met knoflookboter.

Als schnitzeltjes van 5x3x1 cm lekker bij de gourmet.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Kaas, Gourmetten