Kaaswentelteefjes
(8 stuks)
© Janneke's Receptenpagina - Kaasrecepten, broodjes
Ingrediënten:
4 sneden wit (casino)brood
mosterd
2 plakken belegen kaas
1/2 tl tijmblaadjes
(andere kruiden kan ook)
peper
2 eieren
2 el (slag)room
2 el olijfolie
Bereiding:
Bestrijk het brood zonder korst heel dun met mosterd.
Leg op 2 ervan een plak belegen kaas en verdeel hier de tijmblaadjes en wat peper over. Leg de andere 2 sneden erop en druk de dubbele boterhammen stevig op elkaar. Snij elke
boterham diagonaal in 4 driehoeken.
Klop de eieren los met de (slag)room en wat zout en peper.
Verhit de olijfolie in een grote koekenpan. Haal de
wentelteefjes eerst door het eimengsel en bak ze daarna op middelhoog
vuur aan beide zijden goudgeel en krokant.
Serveer ze warm.