Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Kruidensmeerkaas

© Janneke's Receptenpagina - Kaasrecepten, kruidenkaas

Ingrediënten:

200 gr monchou of andere roomkaas

1 el water of melk

1/2 el peterselie

mespuntje oregano

1/2 tl basilicum

1/2 tl knoflookpoeder

snufje zout

of:

2 el bieslook

2 el gedroogde ui

1 tl paprikapoeder

1 tl knoflookpoeder

 

Bereiding:

Laat de roomkaas op kamertemperatuur komen.

Meng alle ingrediënten goed door elkaar.

Een half uurtje laten staan om de smaken goed in te laten trekken en dan nog even doorroeren.

Lekker op stokbrood of te gebruiken in plaats van de kruidenkaas in het knoflookstokbrood.

 

Smeer de variatie met bieslook en ui eens op plakken ham voor lekkere hamrolletjes.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Kaas, Kruidenboter, Basisrecepten