Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Kiprolletjes met kaas

© Janneke's Receptenpagina - Kipgerechten, kaas

Ingrediënten:

4 kipfilets

1 teentje knoflook

200 gr kaas

8 gevulde olijven

zout en peper

Italiaanse kruiden

1 ui

klont boter

2 dl rode wijn

katoenen draad

 

Bereiding:

Klop de filets goed plat en verdeel het uitgeperste teentje knoflook erover.

Snij de kaas in heel dunne plakjes en schik die over het vlees maar laat een rand van 1 cm vrij. Verdeel dunne plakjes olijven over de schnitzels en bestrooi met wat zout, peper en Provençaalse kruiden. Verdeel er dan de in dunne ringen gesneden ui over. Rol de filets op en bind ze vast met een stukje katoen.

Smelt de boter en bak de rolletjes rondom goudbruin. Voeg wijn en een half kopje water toe en laat de rolletjes 20 minuten sudderen.

Lekker met aardappelpuree.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Kippenvlees, Kaas, Paasmenu