Doe de paddestoelen in een vuurvaste kom, bedek ze met kokend water en
laat ze 10 minuten staan. Laat ze uitlekken, verwijder de steeltjes en
hak de paddestoelen fijn. Meng paddestoelen, gehakt, fijngemaakte reuzel,
gehakte garnalen, gehakte bosuitjes en gesneden bamboescheuten in een kom. Meng in een andere kom maïzena, sojasaus, suiker met zout en peper tot een
smeuïg geheel. Roer dit door het gehaktmengsel en zet de kom 1 uur in de koelkast.
Neem 1 wontonvel en zet de rest afgedekt onder een theedoek opzij. Schep 1 el van de vulling in het midden van het vel en bestrijk de randen
met water. Vouw de randen naar het midden toe en druk ze samen. Leg de dimsum
op een met bloem bestoven oppervlak. Bekleed de bodem van een stoompan met een rond vel bakpapier. Leg
enkele dim sum op het papier met wat tussenruimte. Stoom ze boven een
pan kokend water in 8 minuten gaar. Serveer met de saus.