Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Recepten voor de Paasdagen

 

Enkele dagen voor Pasen worden ze in huis gehaald: de verrassingseieren. Meestal ergens tussen de 25 en 30: de eersten worden zo opgegeten, de rest wordt op 1e Paasdag verstopt. Minimaal 1 wordt niet teruggevonden voordat het Pinksteren is.

 

 

Voorgerechten

Aspergesoep

Gevulde eieren in het groen

Kipcocktail

Papaja met ham/kaascrème

Zalmcocktail

Gevulde visrolletjes

Kaassoufflétjes

 

Hoofdgerechten

Cordon blue

Geroosterde zalm

Kaasfondue

Kipreepjes in ananassaus

Provençaalse kiprolletjes

Struisvogelbiefstuk

 

Groenten etc

Aardappelkroketjes

Aardappelpartjes met kaas

Pommes Parisiennes

Gevulde champignons

Gevulde ui

Griekse boerensalade

Oesterzwam met knoflook

 

Nagerechten

Gebakken banaan/ijs

Franse crêpes

Mango-ijs

IJsbombe

Vijgen met citroenroom