Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Zalmslaatje

© Janneke's Receptenpagina - recept aardappels, salade en vis

Ingrediënten:

1 groot blik zalm

500 gr gekookte aardappelen

1 ui

 

5 el mayonaise

1 tl dille

1 el peterselie

1 klein blikje tomatenpuree

1 el citroensap

peper en zout

 

Bereiding:

De zalm uit blik ontdoen van graatjes en velletjes en in stukjes verdelen.

De aardappelen grof hakken, de ui raspen en de peterselie fijn snijden.

Een sausje maken van de mayonaise met fijngesneden dille, peterselie, tomatenpuree, citroensap, wat zout en versgemalen peper.

De stukjes zalm luchtig vermengen met de aardappelen, ui en peterselie en dan voorzichtig de saus mee omscheppen.

De zalmsalade op een schotel of in een schaal doen en garneren met bijvoorbeeld garnaaltjes, gerookte zalm, tomaat en ei.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Salade, Aardappelen, Vis