Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Diverse pesto's

© Janneke's Receptenpagina - recept sauzen en kruidenboter, gourmet en fondue

Ingrediënten:

basilicum, pecannoten, olijfolie, knoflookteen

 

 

basilicum, Parmezaanse kaas,olijfolie, pijnboompitten

 

zongedroogde tomaat, Parmezaanse kaas, olijfolie,pijnboompitten

 

Bereiding:

Pureer 50 gr verse basilicum, 50 gr pecannoten, 60 ml olijfolie, 2 teentjes knoflook in een keukenmachine of staafmixer tot een smeuïg geheel.

 

 

Pureer 25 gr verse basilicum, 30 gr Parmezaanse kaas, 2 el olijfolie, 2 el pijnboompitten in een keukenmachine of staafmixer tot een smeuïg geheel.

 

Pureer 25 gr zongedroogde tomaat, 20 gr Parmezaanse kaas, 2 el olijfolie (of olie van de tomaat), 3 el pijnboompitten in een keukenmachine of staafmixer tot een smeuïg geheel.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Sauzen en kruidenboter, Gourmetten, Vlees, Gehakt, Italiaans