Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Recepten voor sauzen en kruidenboter

 

Geen barbecue, fondue of gourmet compleet zonder lekkere sauzen en kruidige kruidenboters. De meeste zijn in grotere hoeveelheden te maken: diepvries (boter) en koelkast (veel sauzen zijn enkele weken houdbaar) zijn heel gewillig. Zie ook: salades, gourmet/fondue en barbecue.

 

 

Koude saus

Banderillo's-saus

Bieslooksaus

Cocktailsaus

Guacamole

Humus

Knoflooksaus

Kerrie-ananassaus

Kerriegembersaus

Kerriesaus

Pangsitsaus

Raitadipsaus

Roomkruidensaus

Roompesto

Romescosaus

Diverse pesto's

Salsa Verde/Rosso

Saus speciaal

Sesamzaadsaus

Snelle tomatensalsa

Soja-gember saus

Tapenade

Tartaarsaus 1

Tartaarsaus 2

Tomatenketchup/hot

Tzatziki

Yoghurtdipsaus

Zalmdipsaus

Zalmmayonaise

Zoetzure chilisaus

 

Warme saus

Champignonsaus/spekjes

Chinese zoetzure saus

Hete tomatensaus

Kaassaus

Oestersaus

Pittige champignonsaus

Satésaus (pindasaus)

Tomatenpepersaus

Tomatensaus (pikant)

Zigeunersaus (schnitzel)

Zoetzure ananassaus

Zoetzure saus

 

Boter

Dilleboter

Kerrieboter

Knoflookboter

Mosterdboter

 Paprikaboter

 

Diversen:

Kruidenroomkwark

Lebneh

Kruidensmeerkaas

Kaascrème met paprika

Olijvenkaas

Pizzatomatensaus