Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Tomatenpepersaus

© Janneke's Receptenpagina - recept sauzen, gourmetten, barbecue en fondue

Ingrediënten:

2-4 rawits (naar smaak)

1 el olie

1 kleine ui

2 teentjes knoflook

1 blik gepelde tomaten

2 tl suiker

 

Bereiding:

Halveer de pepers overlangs, verwijder zaad en zaadlijsten en hak ze fijn.

Verhit wat olie in een pan en bak de gesnipperde ui op laag vuur in 3 minuten zacht. Bak de geperste knoflook en peper 1 minuut mee.

Voeg de gehakte tomaat en suiker toe en laat alles 15 minuten sudderen.

Laat het mengsel iets afkoelen en pureer het in de keukenmachine en voeg naar smaak peper en zout toe.

Serveer de pepersaus bijvoorbeeld bij de Mexicaanse gehaktballetjes.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Sauzen en kruidenboter, Barbecue, Gourmetten, Gehakt