Bescuitdeeg
(bakkerij taart recept 2)
© Janneke's Receptenpagina - Recept koekjes, taart en gebak
Ingrediėnten:
4 eieren
150 gr suiker
1 pakje vanillesuiker
6 el heet water
100 gr bloem
80 gr maļzena
extra:
mixer, oven
springvorm Ų 22 cm
Bereiding:
De bodem van een taartvorm van Ų 22 cm met bakpapier bekleden.
De oven op 200°C (hetelucht 180°C) voorverwarmen.
Scheid eiwit en dooiers. Met de
mixer de eiwitten met de suikers stijf kloppen. Daarna een houten lepel de losgeklopte
eidooiers met water erdoor mengen.
Zeef bloem, maļzena en bakpoeder boven het eimengsel en schep het er voorzichtig
door met een lepel (niet de mixer !). Het beslag in de springvorm gieten.
De taart volgens het taartrecept waaruit naar dit recept wordt verwezen bakken.
Af laten koelen en eventueel overdwars doormidden snijden (Dit gaat gemakkelijk als je
een draad om de taart legt en daarna kruislings aantrekt).