Scheid
eiwit en dooiers. Sla de eiwitten met vanillesuiker zeer stijf. Roer dooiers met suiker zeer
schuimig. Meng bloem, maïzena en bakpoeder en zeef het boven de dooiers. Even
doorroeren. Schep de eiwitten er voorzichtig met een lepel door.
Vet een springvorm in, leg er vetvrij papier in en doe het beslag er in.
Bak de taart 20-30 minuten en stort hem als hij klaar is
op een rooster. Maak het papier nat en trek het eraf. Snij de taart eenmaal
horizontaal door. Maak de pudding zoals op de
verpakking staat aangegeven. Roer boter met de eierdooier schuimig en voeg lepelsgewijs de
pudding toe. Klop tot een luchtige crème ontstaat. Strijk de helft
op de taartbodem en zet het andere deel erop. Met een deel van de resterende crème rand en bovenkant bestrijken.
Wentel de zijkanten door de vlokken. Doe de
rest van de crème in een spuitzak en garneer de taart hiermee.