Doe het water met de suiker in een pan en breng alles aan de kook. Laat het ongeveer 5 minuten op vrij hoog vuur koken. Laat de suikersiroop
enigszins afkoelen. Roer de gemalen walnoten, paneermeel, kaneel en eierdooier door het stroopje.
Laat het (roomboter) bladerdeeg ontdooien en rol het op een met bloem bestoven
werkblad uit met een deegroller. Verdeel het bladerdeeg in vierkantjes van ongeveer 10x10 cm.
Verdeel de walnootvulling over de velletjes bladerdeeg (randje van 1 cm vrijlaten).
Vouw het deeg over de vulling zodat driehoekjes ontstaan. Zet de deegranden met wat
water op elkaar vast.
Leg de gevulde driehoekjes op een beboterd bakblik
en bestrijk ze met gesmolten boter. Bak de walnootdriehoekjes
25 minuten in een op 175°C (hetelucht 160°C) voorverwarmde oven tot ze mooi bruin zijn.
Laat de driehoekjes afkoelen.
Siroop: Doe het water met de suiker en de honing in een pannetje en breng alles aan de kook.
Laat het mengsel op vrij hoog vuur ongeveer 5 minuten doorkoken. Schenk de warme siroop
over de walnootdriehoekjes en zet minimaal 2 uur in de koelkast.