Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Tips en Trucs

 

Alle begin is moeilijk. Iedere beginnende en ook gevorderde kok zal de nodige bloopers meemaken. Op deze pagina handige tips, trucks en weetjes Leidraad: het boek tips, tips, tips 1982, ISBN 90.6590.261.9 (tabellen) en m'n eigen geheugen.

Diepvriestabellen voor alle produkten vind je op www.jannekes.nl

 

 

Aardappelen

Ansjovis

Appel

Asperges

Bakblikken

Bakpoeder

Baktechnieken

Bewaren

Biefstuk

Citroen

Diepvries

Dranksoorten

Eieren

Feestelijke glazen

Flamberen

Frituren

Gist

Glazuur

Groenten

Hoeveelheden lepels

Hoeveelheden pp

Kruiden

Kruidenweetjes

Oventemperaturen

Paddestoelen

Paneren

Pitten potten

Rozijnen

Slagroom

Soep

Taart en bakkerij

Tomaten ontvellen

Uien

Vruchten

Wijn