Janneke's recepten - Mobiele versie

 

Garnalenspiezen

(15-20 stuks)

© Janneke's Receptenpagina - recept garnalen, vis, barbecue/grill

Ingrediënten:

± 300 gr (diepvries) gepelde reuze garnalen

1/2 tl viskruiden

1 blikje ananasschijven

1/4 rode paprika

1/2 doosje champignons

 

15-20 satéprikkers

 

Voorbereiding:

(Laat de garnalen ontdooien.) Bestrooi de garnalen met de viskruiden, goed doormengen en de kruiden minimaal 2 uur laten intrekken

Snij de uiteinden van de champignons, de paprika in stukjes en laat beiden op een zacht vuurtje 10 minuten stoven. Voeg als laatste ietsje zout toe.

Bereiding:

Week de satéprikkers minimaal 30 minuten in water.

Snij de ananasringen in stukjes van 2 cm. Rijg de ananas, champignons, paprika en 2 garnalen om en om aan de prikkers.

Bak de spiezen 2-3 minuten aan beide kanten op de barbecue of onder de grill.

 

 

 

Overzicht van alle recepten voor:

Vis, Barbecue